Survivor 2024 27/3: Οι κόκκινοι κέρδισαν και την 4η ασυλία - Ατέλειωτες σπόντες για το συμβούλιο

Η 4η ασυλία κρίθηκε στα σημεία και την ταχύτητα στους στόχους του Survivor 2024 υπό καταρρακτώδη βροχή.Με παιχνίδια ερωτήσεων ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στην κόκκινη και τη μπλε ομάδα του Survivor 2024. Με δέλεαρ το έπαθλο των cupcakes, οι παίκτες απάντησαν σε ερωτήσεις μέχρι τη νίκη…

Οι απώλειες από τη μπλε

ομάδα ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα, αφού μόνο η Αναστασία και η Ευγενία ήταν σε θέση να αγωνιστούν από τις γυναίκες της μπλε ομάδας. Έτσι ο αγώνας ορίστηκε στους 10 πόντους για να μπορέσουν να βγάλουν σωστά τα ματσαρίσματα.

Ο στίβος είχε μεγάλες κατασκευές και κινούμενα περάσματα ακόμη και στο νερό. Ενώ στα ματσαρίσματα φάνηκε η αδυναμία της μπλε ομάδας στους στόχους με λίγες εξαιρέσεις.

Περπατάρης, Παπαχαραλάμπους και Τζαβέλα έκαναν πολύ γρήγορα το 3-0 για την κόκκινη ομάδα. Ενώ ο Φάνης έφερε το 3-1 και τον πρώτο πόντο της μπλε ομάδας. Η Αναστασία, ο Φάνης και ο Ντάνιελ σήκωσαν το βάρος των μπλε μέχρι το 6-5 υπέρ των κόκκινων. Ενώ στη συνέχεια τόσο η Αναστασία, όσο κι ο Σταμάτης είχαν ενοχλήσεις και βρέθηκαν στην τέντα του γιατρού της παραγωγής.

Η βροχή δυσκόλεψε πολύ τα πράγματα στον στίβο ενώ η Άιρα έφτασε το σκορ στο 8-5 φέρνοντας την ομάδα πιο κοντά στη νίκη. Οι δύο ομάδες συνέχισαν στα τρίτα ματσαρίσματα και οι κόκκινοι έφτασαν στον προτελευταίο πόντο της αναμέτρησης από το χέρι του Αλέξη Παππά με 9-5.

Τα run υπό βροχή έγιναν πολυ δύσκολα και πολλά σημεία από τις κατασκευές του στίβου γλιστρούσαν. Ο 10ος πόντος για τη νίκη και την 4η ασυλία της κόκκινης ομάδας ήρθε από τον Αλέξη Παππά με τελικό σκορ 10-6.

Η 4η ασυλία του Survivor 2024 στην κόκκινη ομάδα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 273, - Ατέλειωτες,Survivor 2024 273, - ateleiotes