Survivor 2024: Μπαίνει στο παιχνίδι η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Τα πρόσωπα που έχουν δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το «Survivor 2024».Ο χρόνος μετρά, σιγά-σιγά, αντίστροφα για το «Survivor 2024» και – όπως έγινε γνωστό την Κυριάκη (16/12) – η γνωστή γυμνάστρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, θα μπει…

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Όλγα Πηλιάκη έχει συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης, καθώς είχε λάβει μέρος και στον πρώτο κύκλο του «Nomads», ο οποίος είχε το 2017 από τον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται

ότι ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, συμμετείχε τόσο στο «Survivor 2017» όσο και στο περσινό «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε λάβει μέρος και στον δεύτερο κύκλο του «Nomads» του ΑΝΤ1, το 2018, στο οποίο νίκησε κιόλας.

Ποιοι έχουν δεχθεί πρόταση για το «Survivor 2024»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, πρόταση για να συμμετάσχουν στο «Survivor 2024» έχουν δεχθεί ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Βασίλης Πορφυράκης και η Μαρία Αντωνά.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, βρέθηκε στη χώρα μας για την οριστικοποίηση του casting. Αναλυτικά, ο ίδιος δήλωσε ότι το παιχνίδι θα βρίσκεται στον «αέρα» στις 7 Ιανουαρίου 2024. Μάλιστα, είπε πως δεν αποκλείεται να δούμε παίκτες περασμένων κύκλων και στο «Survivor 2024» – έτσι φούντωσαν εκ νέου οι φήμες για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τζέιμς Καφετζή μεταξύ άλλων.

Τέλος, οι αποχωρήσεις των συμμετεχόντων δεν θα κρίνονται από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά μέσα από αγώνισμα, όπως δηλαδή συνέβαινε και στους πρώτους εν Ελλάδι κύκλους του «Survivor», οι οποίοι προβλήθηκαν πριν από περίπου 20 χρόνια στο MEGA.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Μπαίνει, Όλγα Πηλιάκη, Στέλιου Χανταμπάκη,Survivor 2024, bainei, olga piliaki, steliou chantabaki