Survivor 2024: Γνωστός ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Πότε αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα του «Survivor 2024» - Τα διάσημα πρόσωπα που συζητείται ότι θα συμμετάσχουν.Είμαστε στον Δεκέμβριο και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η φημολογία δίνει και παίρνει όσον αφορά στους πιθανούς συμμετέχοντες του «Survivor 2024», που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον…

Ένα βήμα πριν από το ριάλιτι επιβίωσης ο Γκέντσογλου

Σχετικά με τους διάσημους άνδρες συμμετέχοντες του «Survivor 2024», όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του OPEN, την Τρίτη (05/12), πολύ κοντά σε συμφωνία με την Acun Medya είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Σάββας Γκέντσογλου.

Επισημαίνεται ότι ο 33χρονος Σάββας Γκέντσογλου, που αγωνίζεται στη θέση του μέσου, κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει - μεταξύ άλλων - τη φανέλα της ΑΕΚ, της Σαμπντόρια, της Λαμία, του ΑΠΟΕΛ, της Χάιντουκ Σπλιτ αλλά και του Α.Ο. Καβάλας, της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης καταγωγής του.

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει αποκτήσει και έναν γιο με την τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία υπήρξε ζευγάρι από το 2013 έως το 2018.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savvas (@gentsoglou)

Πιθανή ανατροπή με την πρεμιέρα του «Survivor 2024»

Μπορεί ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ να δείχνει - μέχρι στιγμής - πως η πρεμιέρα του «Survivor 2024» θα γίνει κατά τις 10 με 11 Ιανουαρίου 2024, τίποτα δεν θεωρείται «κλειδωμένο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, η Acun Medya εξετάζει το ενδεχόμενο η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ να γίνει - αν όλα κυλήσουν ομαλά - ακόμα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Παρ' όλα αυτά, ο Γιώργος Λιανός, σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Σου Σου», τόνισε ότι - όπως γνωρίζει - το «Survivor 2024» θα αρχίσει στα μέσα Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Γνωστός, Άγιο Δομίνικο,Survivor 2024, gnostos, agio dominiko