Survivor 2024: Γυναικεία υπόθεση κι αυτή η αποχώρηση - Η 2η υποψήφια

Η Ευγενία Μπόρλα έπεσε στον τάκο για την αποχώρηση από το Survivor 2024.Οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor 2024 για πρώτη φορά είχαν ένα συμβούλιο που δεν ανέβηκαν πολύ οι τόνοι ανάμεσά τους. Ο καβγάς παρέμεινε ανάμεσα στους παίκτες της μπλε…

Ο Αλέξης Παππάς ανέλαβε «σύμβουλος σχέσεων» ανάμεσα στη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τον Νίκο Ρικουνάκη. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν παρατηρήσει πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους και δεν το άφησαν ασχολίαστο μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Τελικά υπάρχει ειδύλλιο;:

Ενώ επέστρεψε στο συμβούλιο η Κατερίνα

Δαλάκα μετά από παραμονή της στην κλινική. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας εξήγησε πως έχει πρόβλημα στον αυχένα, οπότε δεν θα αγωνιστεί για την 3η ασυλία, αφού όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός θα είναι σε υδάτινο στίβο που δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Έλενας Αμανατίδου, η Κατερίνα Δαλάκα πρόσθεσε πως έκανε καλό στην ομάδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα σχολιάζει την αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα:

Στη συνέχεια ο Γιάννης Περπατάρης τα έβαλε με τον Ντάνιελ Νούρκα αναφέροντας πως είναι εριστικός, κάτι που ο παίκτης των Διασήμων δεν δέχτηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Λύθηκε η παρεξήγηση του Γιάννη με τον Ντάνιελ:

Οι κόκκινοι επέλεξαν την Ευγενία Μπόρλα ως 2η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024, δίπλα στην Μαριλίνα Βακονδίου. Έτσι κλείδωσε η γυναικεία αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Η 2η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024:

Keywords
Τυχαία Θέματα