Survivor 2024: Κλείδωσε οριστικά η τετράδα για την αποχώρηση

Έκπληξη στην ψηφοφορία των Διάσημων και την επιλογή του MVP για την επόμενη αποχώρηση από το Survivor 2024.Το συμβούλιο του νησιού του Survivor 2024 ξεκίνησε με ευχάριστη διάθεση, αφού ακόμη και πασαρέλα έκαναν οι παίκτες πριν περάσουν σε πιο σοβαρά θέματα για να συζητήσουν. Επίδειξη μόδας στο…

Παράλληλα ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους κόκκινους να αναλύσουν τις επιδόσεις τους για όλη την εβδομάδα.

Οι Διάσημοι

έκαναν τον απολογισμό του τρίτου αγώνα ασυλίας κι εξήγησαν τον τρόπο που έπαιξαν, αλλά τελικά έχασαν την ασυλία. Σκοπός τους ήταν να πάρουν όλες τις νίκες της εβδομάδας. Τελικά κατάφεραν τρεις από τους τέσσερις στόχους τους, αφού και ο MVP, Σάββας Γκέντσογλου είναι από την κόκκινη ομάδα.

Πέρασαν όμως από την ψηφοφορία του συμβουλίου για τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση. Η επιλογή ήταν δύσκολη αφού ο Νίκος Γκάνος είναι τραυματίας και αρκετοί παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν ήθελαν να τον ρίξουν στον τάκο. Από την άλλη μεριά ο Παππάς και ο Γκέντσογλου φέρνουν πόντους στην ομάδα.

Ο Σταμάτης σχολίασε τις ψήφους των Διάσημων όταν βρέθηκαν τελικά ψήφοι με το όνομα του Νίκου Γκάνου. Ενώ η Δώρα μίλησε όταν είδε πως υπήρχαν ψήφοι και για τον Ντάνιελ, που φέρνει νίκες στα run του στους αγώνες.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε αναφορά στις επόμενες προσθήκες παικτών στο Survivor 2024:

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση:

Οι Διάσημοι ψήφισαν τον Αλέξη Παππά ως τρίτο υποψήφιο και ο MVP Σάββας Γκέντσογλου επέλεξε τον Σταμάτη Ταλαδιανό για να κλειδώσει η τετράδα για τις μονομαχίες αποχώρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα