Survivor 2024 spoiler 16/4: Το μεγάλο δίλημμα του Τζέιμς Καφετζή - Αποχωρεί οικειοθελώς ή συνεχίζει

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2024 είναι εδώ - Ποια είναι η απόφαση του Τζέιμς Καφετζή για τη συμμετοχή του.Ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται σε μεγάλη συναισθηματική πίεση τα τελευταία 24ωρα στο Survivor 2024. Όλο το πρώτο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης 16/4, είναι γυρισμένο πάνω του και στην απόφαση…

Συγκεκριμένα ο πατέρας του Τζέιμς βρισκόταν σε ένα ταξίδι πρόκληση κάνοντας τον γύρο του κόσμου, όταν έπεσε σε μπουρίνι κι έσπασε το κατάρτι του σκάφους. Παράλληλα

παρουσιάστηκαν μια σειρά από προβλήματα, ενώ έχει χτυπήσει στο ισχίο.

Βέβαια από τα λεγόμενα του αδελφού του, Μάικ, δεν είναι ο τύπος που θα τα παρατήσει χωρίς να έχει επιτύχει τον στόχο του. Όταν έμεινε ακυβέρνητος τον εντόπισε αλιευτικό από την Κολομβία και η περιπέτεια έλαβε τέλος.

«Οταν έφτασαν, τον είδαν να βουλιάζει, οπότε έφτασαν όταν έπρεπε. Αν αργούσαν μία ώρα, θα ήταν με ένα φουσκωτό μέσα στον Ειρηνικό, κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι μέσα στο αλιευτικό που τον έσωσε, που ψαρεύει τούνες στη μέση του Ειρηνικού.

Σε δέκα ημέρες θα είναι πίσω στον Παναμά και μέχρι τότε θα μάθει να ψαρεύει τούνες. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει γυρίζοντας πιστεύω πως είναι να βρει καινούργιο καράβι για να συνεχίσει το ταξίδι του», είχε πει ο Μάικ Καφετζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, 164, Τζέιμς Καφετζή - Αποχωρεί,Survivor 2024, 164, tzeims kafetzi - apochorei