Survivor 2024: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για την πρεμιέρα - Οι λεπτομέρειες

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Survivor 2024 με την ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρας.Όλα έτοιμα στον ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του Survivor 2024 καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Οι μπλε και οι κόκκινες μπαντάνες περιμένουν…

Στο Survivor 2024, οι τηλεθεατές θα δουν τους παίκτες

των δύο ομάδων σε δύο νέες παραλίες, οι οποίες δεν θα είναι προσβάσιμες από την ξηρά παρά μόνο με βάρκα. Το φετινό ριάλιτι θα μοιάζει περισσότερο με το Αμερικανικό Survivor και θα βασίζεται περισσότερο στα αγωνίσματα, τα οποία θα είναι κι αυτά διαφορετικά με μεγαλύτερους στίβους. Επιπλέον, αν κάποιος κάνει παράβαση κανόνων θα έχει χρηματικό penalty που θα το καθορίζει η εταιρία παραγωγής. Ενώ η επικοινωνία, αν αυτή είναι αναγκαία, σε πολύ λίγες εξαιρέσεις, θα γίνεται με τηλεφωνικές συσκευές της παραγωγής.

Επίσης, τα social media για τους παίκτες κλείνουν λίγα 24ωρα πριν από την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο. Για πρώτη φορά, φέτος, αυτό θα γίνει και για τους εργαζόμενους στην παραγωγή του Survivor, είτε είναι ντόπιοι, είτε Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα