Survivor All Star: Ασυλία στον Κατσούλη - Η αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου

Η τελευταία αποχώρηση από το Survivor All Star πριν τον μεγάλο τελικό.Τα παιχνίδια της Καραϊβικής τελείωσαν στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τετάρτης 5/7 στον ΣΚΑΪ, με το «Πες το αλλιώς». «Πες το αλλιώς» στο Survivor All Star:

Για δεύτερη φορά φτάνει ασφαλής στο συμβούλιο του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης στέλνοντας την Στέλλα Ανδρεάδου σε αποχώρηση.

Ανατροπή στα spoilers που έδιναν τη δεύτερη ατομική ασυλία του Survivor All Star

στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε στον τελευταίο αγώνα. Ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε να προστατέψει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέχρι τώρα.

Μετά από πολλά run κάτω από τον καυτό ήλιο, ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κρατήσει τις «ζωές» του και να φορέσει πάλι το κολιέ της ασυλίας.

Ο νικητής της τελευταίας ασυλίας του Survivor All Star:

Ο Σάκης Κατσούλης δηλώνει ευχαριστημένος με τη θέση στον τελικό:

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τους κανόνες για τους αγώνες κατάταξης της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθούν σε στίβο μάχης.

Η ανακοίνωση του Λιανού:

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε από τους 5 παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor All Star η Στέλλα Ανδρεάδου βρέθηκε στον τάκο και ο Σάκης Κατσούλης υπέδειξε τον Μάριο Πρίαμο ως τρίτο υποψήφιο. Τελικά αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Oi τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star, μίλησαν στο συμβούλιο:

Η αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Ασυλία, Κατσούλη, Στέλλας Ανδρεάδου,Survivor All Star, asylia, katsouli, stellas andreadou