Survivor All Star: Οι Μαχητές «αγκαλιά» με την ασυλία - Ανατρεπτική η ψηφοφορία αποχώρησης

Μετά από έναν πολύ κουραστικό αγώνα ασυλίας, οι ηττημένοι πέφτουν στην παγίδα της διπλής ψηφοφορίας στο Survivor All Star.Με γκρίνια ξεκίνησε ο σημερινός αγώνας για την 3η ασυλία του Survivor All Star από τη μεριά της ομάδας των Μαχητών. Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Γκότσης εξέφρασαν στον…

Από την ομάδα των Διασήμων δεν αγωνίστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία εμφανίστηκε με κολάρο λόγω ενός προβλήματος

στον αυχένα της. Καθώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή παρέμεινε πίσω για να δει αν θα της επιτρέψει η γιατρός της παραγωγής να αγωνιστεί στα δεύτερα ματσαρίσματα.

Η κατασκευή του αγωνιστικού στίβου απαιτούσε και σήμερα συνεργασία από δύο παίκτες από την κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος, ενώ ακολουθούσε παζλ και τρία καλάθια για να στοχεύσουν οι παίκτες και να βάλουν μέσα από μία μπάλα.

Παρά την ένταση και τα νεύρα που είχαν οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη σημερινή ασυλία και οι Διάσημοι βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star το οποίο ακολουθεί μετά από την απόδοση του τοτέμ της ασυλίας από τον Γιώργο Λιανό.

Ο Ηλίας Γκότσης έφερε τον πρώτο πόντο στη μπλε ομάδα:

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε το 8-4 για τους Μαχητές:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έφερε τον δεύτερο πόντο στην ομάδα των Διασήμων κάνοντας το 5-2, ενώ ακολούθησε το ίδιο εύστοχος και στο 8-5 στα δεύτερα ματσαρίσματα για την ομάδα του. Τελικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έφερε τον 10ο νικηφόρο πόντο στη μπλε ομάδα κι έστειλε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας για να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Μαχητές κερδίζουν την 3η ασυλία:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μαχητές, - Ανατρεπτική,Survivor All Star, machites, - anatreptiki