Survivor All Star: Στα πατώματα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την ήττα στο έπαθλο «Θέλω να φύγω»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στον αγώνα επάθλου του Survivor All Star.Σε κλάματα ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τη λήξη του αγώνα επάθλου του Survivor All Star στο επεισόδιο της Κυριακής 28/5. Μπορεί να κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση,…

Μαζί με τον Σάκη Κατσούλη παραδέχτηκαν πως έχουν «πέσει» πολύ και όπως είπε ο Σάκης: «Άμα δεν ανέβουμε θα φύγουμε» για να την ηρεμήσει για τον αυριανό αγώνα ασυλίας.

Δείτε το απόσπασμα:

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έλεγε ξανά και ξανά πως θέλει να φύγει από το Survivor All Star, αλλά και πως η ψυχολογία της δεν είναι καθόλου καλή μετά από το ταξίδι που κέρδισε η κόκκινη ομάδα για τη Νέα Υόρκη. «Μετά τη Νέα Υόρκη δεν μπορώ προχωρήσω», παραδέχτηκε μπροστά σε όλους.

Ακόμη κι όταν μίλησε μπροστά σε όλους τους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό, τόνισε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά κι έχει λυγίσει. Είπε βέβαια πως θα μαζέψει τα κομμάτια της και θα σφίξει τα δόντια για να συνεχίσει στο Survivor All Star.

Η Μαριαλένα δηλώνει πως δεν μπορεί να προχωρήσει:

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή από την άλλη μεριά χάρηκε με το έπαθλό της και μέχρι να εκδόσει το δίπλωμα οδήγησης, είπε πως το αυτοκίνητο θα το κινούν οι γονείς της που δεν έχουν όχημα αυτό το διάστημα.

Κατόπιν επέλεξε με ποιους θα κάνει την πρώτη βόλτα και θα απολαύσει το δείπνο που συμπληρώνει το έπαθλο. Η Σταρούλα επέλεξε τη Στέλλα, τον Ηλία, τον Μάριο Πρίαμο και έπρεπε να κάνει κλήρωση για τον τέταρτο που θα τη συνοδεύσει. Αλλά τότε ο Νίκος Μπάρτζης είπε στους συμπαίκτες του πως δεν θα ακολουθήσει, οπότε ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν αυτός που πήγε με τη μπλε ομάδα για διασκέδαση. Στη θέση του οδηγού κάθισε ο Μάριος Πρίαμος, ενώ η χαρά της Σταυρούλας ήταν απερίγραπτη.

Η Σταυρούλα επιλέγει την παρέα της για ένα δείπνο πάνω στη θάλασσα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Θέλω,Survivor All Star, marialena roumelioti, thelo