Άγιοι Ανάργυροι: Είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για τον 39χρονο δολοφόνο

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν την σκοτώσει.Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει…

«Δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας»

Τον 39χρονο δολοφόνο έχουν εξετάσει, δύο ψυχίατροι στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την σύλληψή του, δύο ψυχίατροι

από το νοσοκομείο «Αττικόν» και δύο ψυχίατροι από τις φυλακές του Κορυδαλλού

Η γνωμάτευση των συνολικά 6 ψυχιάτρων είναι ότι δεν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα -για να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική- μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Πότε θα επιστρέψει στις φυλακές

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, εκτιμάται ότι σε περίπου 3-4 ημέρες ο 39χρονος θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού. Το ερώτημα είναι που θα κρατηθεί, κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. Η νέα ψυχιατρική γνωμάτευση που έγινε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας σημειώνει ότι «συστήνεται αυστηρή επιτήρηση συμπεριφοράς για πρόληψη ενδεχόμενης επανάληψης αυτοκαταστροφικής πράξης». Ουσιαστικά δηλαδή επισημαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος να κάνει εκ νέου απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγές από τους κόλπους των σωφρονιστικών υπαλλήλων επισημαίνουν ότι «εάν μεταφερθεί σε κελί, τότε θα χρειαστεί σημαντική δύναμη υπαλλήλων για την επιτήρησή του. Εάν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, διότι εκεί ο χώρος είναι πιο κατάλληλα διαμορφωμένος για άτομα με αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

Σε κάθε περίπτωση ο Εισαγγελέας θα κρίνει εάν πρέπει να πάει ή όχι στο ψυχιατρείο της φυλακής. Η σοβαρότητα της κατάστασής του την ώρα που βρέθηκε στην τουαλέτα, όπου έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας, δείχνει ότι δεν ήταν κάτι το σκηνοθετημένο. Εάν δεν ήταν άμεση η αντίδραση όλων δεν θα βρισκόταν σήμερα στη ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, Είχε, ΐνης -, 39χρονο,agioi anargyroi, eiche, ΐnis -, 39chrono