Άγιοι Ανάργυροι: Τι είπαν οι ψυχίατροι για τον 39χρονο - «Παίζει θέατρο», ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής

Τι είπαν οι δύο ψυχίατροι που εξέτασαν τον 39χρονο που σκότωσε τη σύντροφό του έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.Σε βαθιά καταστολή στη εντατική μονάδα του Νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται ο 39χρονος που δολοφόνησε τη σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε…

Ο πατέρας της Κυριακής πάντως υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος της κόρης του συνεχίζει να παίζει θέατρο.

«Ποιος τρελός κάνει κακό στον εαυτό του εσκεμμένα; Κανένας. Ο λογικός που έχει σώας

τας φρένας, γνωρίζοντας την καταστροφή και την απώλεια που έχει κάνει, θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του. Με αυτό το πανούργο το μυαλό που έχει αυτός ο άνθρωπος, μπορεί και να αρπάξει πιστόλι και να σκοτώσει και κάποιον άλλον άνθρωπο. Κινδυνεύουν ακόμα και οι φρουροί που είναι δίπλα του», είπε.

Ο δράστης μέχρι και λίγες ώρες προτού αποπειραθεί να αυτοκτονήσει επέμενε ότι δεν θυμάται το παραμικρό από τη στιγμή της φονικής επίθεσης.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ισχυρίζεται ο δράστης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, 39χρονο - Παίζει, Κυριακής,agioi anargyroi, 39chrono - paizei, kyriakis