Ακόμη μία τραγωδία στην Αθήνα: Νεκρές δύο νεαρές σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη

Άλλοι δύο νεκροί στους δρόμους της Αθήνας. Τροχαίο - σοκ στη Λ. Ποδειδώνος, λίγο μετά τη λίμνη Βουλιαγμένης.Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, με δύο ακόμη νεκρούς να προστίθενται στον τραγικό απολογισμό των θυμάτων από θανατηφόρα τροχαία. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα…

Το τροχαίο έγινε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι νεαρές

συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν οι δύο γυναίκες και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα, μια γυναίκα και δύο άνδρες.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1727881252923941319}

Τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου δύο άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους στη Λ. Συγγρού σε τροχαία δυστυχήματα, με 20 μέτρα διαφορά.

Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην έξοδο προς Γλυφάδα, στην περιοχή της Καλλιθέας. Μία μηχανή που κινείτο επί της Συγγρού, προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 44χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, όμως, ο αναβάτης ήταν χωρίς τις αισθήσεις του. Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στις 4:50 στην έξοδο της Λεωφόρου Συγγρού προς Πειραιά στην περιοχή της Καλλιθέας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του η συνοδηγός, περίπου 20 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα