Αλβανία: Διέψευσε ότι παραιτήθηκε ο δήμαρχος Χειμάρρας

Ανατροπή με τον δήμαρχο Χειμάρρας στην Αλβανία – Τι λέει ο Φρέντι Μπελέρης.Ο Γκέρκι Γκόρος διέψευσε, τα Χριστούγεννα (25/12), πως παραιτήθηκε από τη θέση του δημάρχου Χειμάρρας, στην Αλβανία. Μάλιστα, την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο περιφερειάρχης Αυλώνας, ο οποίος είπε ότι δεν έχει…

Φρέντι Μπελέρης: «Ο δήμαρχος Χειμάρρας ήταν μαριονέτα»

Ο Φρέντι Μπελέρης, μετά την είδηση αλβανικών μέσων ενημέρωσης

περί παραίτησης του δημάρχου Χειμάρρας που τελικά διαψεύστηκε, εξέδωσε ανακοίνωση, την Παραμονή Χριστουγέννων (24/12), στην οποία χαρακτήρισε ως «μαριονέτα» τον Γκέρκι Γκόρος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, ο Φρέντι Μπελέρης επεσήμανε: «Αμέσως μετά την ανακοίνωση Ράμα, ο άνθρωπος που – κατά παγκόσμια δημοκρατική πρωτοτυπία – παρέμενε τόσους μήνες δήμαρχος παρότι είχε χάσει τις δημοτικές εκλογές, έσπευσε να ανακοινώσει την "παραίτησή" του. Στην πραγματικότητα, δεν "παραιτήθηκε", αλλά εγκατέλειψε τη δημαρχία που είχε χάσει εδώ και καιρό. Μια μαριονέτα ήταν άλλωστε. Καλωσορίζω τα σημαντικά βήματα του Έντι Ράμα προς την πραγματικότητα. Είναι, όμως, μισό βήμα σε σχέση με αυτά που πρέπει να κάνει άμεσα. Πληροφορούμαι ότι αναζητεί να τοποθετήσει εκείνος κάποιον άλλο ως μεταβατικό δήμαρχο».

Επίσης, ο Φρέντι Μπελέρης σημείωσε: «Ο Έντι Ράμα ανέφερε, μάλιστα, στην ανάρτησή του ότι θα ακολουθήσει τις "καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές". Τον βοηθάω στην αναζήτησή του επισημαίνοντας τα ακόλουθα: Όποιος αναλάβει προσωρινά δήμαρχος μέχρι την αποφυλάκισή και την ορκωμοσία μου, πρέπει να είναι ένας από τους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από τη δημοτική παράταξη με την οποία κερδίσαμε τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2023».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλβανία, Διέψευσε, Χειμάρρας,alvania, diepsefse, cheimarras