Κλούβες στα Μάλγαρα, άχυρα και γάλα στην πλατεία της Καρδίτσας - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Φραγμό έστησε η Ελληνική Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευή στα Μάλγαρα προκειμένου να μην αποκλείσουν οι αγρότες την Εθνική Οδό. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής τα…

Αγρότες απέκλεισαν την Ε.Ο Χαλκιδικής - Νέων Μουδανιών

Ακόμα, στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών προχώρησαν στις 18:00 το απόγευμα οι αγρότες στον κόμβο των Μουδανιών.

O δρόμος θα παραμείνει

κλειστός για λίγες ώρες. Σημειώνεται ότι οι αγρότες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων μέχρι την Τρίτη, οπότε έχει οριστεί η συνάντηση της 15μελούς επιτροπής των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

Αποφάσισαν ποιοι θα απαρτίζουν την αντιπροσωπεία τους στη συνάντηση με Μητσοτάκη

Την 15μελή αντιπροσωπεία των αγροτών, που θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13/2 αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στη σημερινή σύσκεψη στη Σίνδο Θεσσαλονίκης νωρίτερα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από τουλάχιστον 50 αγροτικά μπλόκα που έχουν δραστηριοποιηθεί σε όλη τη χώρα. Ο σκοπός της αντιπροσωπείας είναι να προβάλει τις ανάγκες και τα αιτήματα του πρωτογενούς τομέα και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον αγροτικό τομέα σε επίπεδο εθνικής πολιτικής.

«Από την κυβέρνηση μας διεμήνυσαν για 10 άτομα στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και εμείς πιέσαμε για 15, εκ των οποίων οι έξι θα είναι από Βόρεια Ελλάδα», είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Κιλκίς, Δημήτρης Βαφειάδης, προσθέτοντας ότι η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων από τα αγροτικά μπλόκα της χώρας, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ στη διάρκειά της τέθηκαν επί τάπητος και ζητήματα που αφορούν τις κινητοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιμέτωποι, ΜΑΤ, Μάλγαρα, Εθνική Βίντεο - Εικόνες,antimetopoi, mat, malgara, ethniki vinteo - eikones