Αντώνης Ρέμος: Μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το Mega»

Ο Αντώνης Ρέμος άγγιξε το συναίσθημα με τις ερμηνείες του στο «Σπίτι με το Mega».Ο Αντώνης Ρέμος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο «Σπίτι με το Mega» σε μια μαγική βραδιά, το Σάββατο 20/4. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχτηκαν τον κορυφαίο λαϊκό…

Ακόμη εκλεκτοί καλλιτέχνες τίμησαν με την παρουσία τους τον καλό τους φίλο, Αντώνη Ρέμο. Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας, η τραγουδίστρια με τη χαρισματική

φωνή Βιολέτα Ίκαρη και το απόλυτο pop idol Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσαν solo γνωστά, αγαπημένα τραγούδια τους. Ενώ συναντιούνται επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο σε μοναδικά ντουέτα. Στη βραδιά συμμετέχει και η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου. Special guest εμφάνιση έκανε ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός, Σταμάτης Γονίδης.

Ελένη Φουρέιρα κι Αντώνης Ρέμος «Σαν με κοιτάς»:

Σταμάτης Γονίδης κι Αντώνης Ρέμος «Έτσι Ξαφνικά»:

Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα, τον Αντώνη Ρέμο πλαισιώνουν καρδιακοί φίλοι του και άλλα λαμπερά πρόσωπα: η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Στέλλα Στυλιανού, η Δέσποινα Τσόκου, ο Νίκος Γκέλια και ο Γιώργος Κυβέλλος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Μίμη Πλέσσα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του μαέστρου. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης υποδέχτηκε τον τραγουδιστή στο σπίτι του.

Από εκεί με τον ίδιο στο πιάνο και τη φωνή του Αντώνη Ρέμου ένα μελωδικό ταξίδι ξεκινά σε γνώριμους, αξεπέραστους ήχους. Στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα βρίσκεται πάντα η αγαπημένη του Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά τα «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς»:

Keywords
Τυχαία Θέματα