«Από 100 έως 300 ευρώ κάθε κηδεία ή μνημόσυνο που αναλάμβανε»: Νέα καταγγελία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».Ακόμα μία καταγγελία για τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα (05/02), σύμφωνα με την οποία «κάθε κηδεία που αναλάμβανε,…

Οι μερίδες φαγητού που έδινε «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Φως στη δράση

της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έπεσε και τη Δευτέρα (05/02), αφού διερευνήθηκαν οι μερίδες φαγητού που δίνονταν.

Αναλυτικά, η εκπομπή «Live News» του MEGA εντόπισε τον βασικό προμηθευτή που είχε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για να αγοράζει μπολάκια και να εναποθέτει το φαγητό, ο οποίος είπε: «Δεν υπάρχουν 8.000 μερίδες την ημέρα, είναι για γέλια. Θα έπρεπε να είχε μια ουρά μέχρι την Κόρινθο. Του πηγαίνανε μπολάκια σαν δωρεές ή τα έπαιρναν από σούπερ μάρκετ ή από εμένα. Να ήταν 1.000 την εβδομάδα; Μπορεί. Να ήταν 2.000 (μπολάκια) κάθε μήνα; Τόσα θα ήταν!».

Επίσης, ο ίδιος τόνισε: «Στις αρχές φόρτωνε αρκετά μπολάκια. Μπορεί και 5.000, μπορεί τον μήνα. Τα μπολάκια το τελευταίο διάστημα, τα είχε κόψει, δεν τα αγόραζε. Έπαιρνε ποτηράκια για χυμό και τσάι. Με την αδελφή του μιλούσα τον τελευταίο καιρό, αυτός ήταν εξαφανισμένος, πάνω από χρόνο. Ήξερε ότι θα βρει καλή τιμή σε εμένα. Να στοίχιζαν 500- 800 ευρώ; Από το καλοκαίρι και μετά, πάντως, τα είχε κόψει. Εγώ έκοβα τιμολόγιο στην εταιρεία που ήθελε να του κάνει δωρεά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Από 100, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο,apo 100, konstantino polychronopoulo