Από δημοσιογράφο έμαθε ο πατέρας της 28χρονης τη δολοφονία της κόρης του - Ούτε αυτό δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Αστυνομία

«Να σαπίσει στη φυλακή», είπε ο πατέρας της 28χρονης για τον δράστη που δολοφόνησε εν ψυχρώ την κοπέλα στους Αγίους Αναργύρους.Τα κενά της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους που σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (01/04), έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι πολλά, καθώς δημοσιοποιούνται πολλές…

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του, ο πατέρας της 28χρονης είπε: «Θέλω να πω τα παιδιά να μιλάνε στους γονείς τους, να λένε τα πάντα είτε τους φέρονται κακά είτε τους κακομεταχειρίζονται είτε προσπαθούν να τους δώσουν ναρκωτικές

ουσίες. Είτε ακόμα και ένα απλό βρίσιμο. Οι γονείς ξέρουν να το διαχειρίζονται καλύτερα και ίσως πάρουν κάποια θέση. Η Αστυνομία να λύσει τα χέρια της. Δεν είναι μόνο να φυλάει υπουργούς και επιχειρηματίες κα ζητάω από τις φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Πέραν αυτών που θα κάνει η ελληνική δικαιοσύνη. Ξέρουν αυτοί εκεί μέσα. Να αποδώσουν δικαιοσύνη στο ρεμάλι, το τεμπελόσκυλο. Μακάρι να ξημερώσει και να είναι ψέμα και να είναι εδώ η κόρη μου!».

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Θύμα της νέας γυναικοκτονίας είναι μία 28χρονη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, το βράδυ της Δευτέρας (01/04), έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε δει τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η 28χρονη έκανε την καταγγελία και ο φίλος της αποχώρησε από το κτήριο. Φοβούμενη, όμως, πως κάτι θα της συμβεί, η γυναίκα ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της. Παρ' όλα αυτά, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και έπρεπε να καλέσει την Άμεση Δράση.

Η γυναίκα βγήκε από το κτήριο, απομακρύνθηκε λίγο και επιχείρησε να καλέσει την Άμεση Δράση, ωστόσο ο 39χρονος τής είχε στήσει καρτέρι δίπλα από το αστυνομικό φυλάκιο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια, ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
28χρονης, - Ούτε, Αστυνομία,28chronis, - oute, astynomia