Αποστόλης Τότσικας: Η Ρούλα με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στο Night Out κι ακολούθησε όλες τις δοκιμασίες του Θεοχάρη Ιωαννίδη, ενώ μίλησε με πολύ αγάπη για την οικογένειά του.Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσόρισε τον Αποστόλη Τότσικα για ένα late night talk με τη συνοδεία ποτού και φαγητού στην ταράτσα του, καθώς και για μια extreme
δοκιμασία την οποία θα…

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Σωκράτη στη Γη της Ελιάς κι όπως είπε επειδή είναι πατέρας προσπάθησε να προσεγγίσει με αυτόν τον γνώμονα τον χαρακτήρα που υποδύεται. Η «Πανσέληνος του Λαζάρου» είναι η παράσταση που πρωταγωνιστεί και στο Μέγαρο Μουσικής. Ενώ η προτίμησή του είναι ο κινηματογράφος. Ακολούθησε η δοκιμασία με το αλεξίπτωτο πλαγιάς για την οποία η Ρούλα Ρέβη ενημερώθηκε τηλεφωνικά και φυσικά είπε στον Θεοχάρη πως μπορεί να κάνει ο ίδιο το challenge. Η επόμενη δοκιμασία αφορούσε στη δεξιοτεχνία του Αποστόλη Τότσικα στα drums.

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τη σχέση που έχει με τις γυναίκες, τις οποίες έμαθε από πολύ νωρίς να σέβεται. Αφού από την οικογένειά του είχε μάθει να σέβεται όλους τους ανθρώπους. Τόνισε πως το κίνημα #metoo ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να αποκατασταθούν τα πράγματα και να προχωρήσουν μπροστά: Πάντα ήμουν με τις γυναίκες. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, όχι μόνο για το metoo. Έχω αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Εμένα δεν μου έκανε κάτι», δήλωσε για την προσωπική του εμπειρία.

Με τη Ρούλα Ρέβη έχουν μια σχέση ουσιαστική: «Η Ρούλα με έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς γιατί έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, είναι αυτοδίδακτος άνθρωπος. Εγώ ήμουν σε πιο safe περιβάλλον. Σίγουρα με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή. Αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση που έχει. Σκαμπανεβάσματα υπάρχουν παντού. Πάντα θα υπάρχει μία κρίση. Πάνω στην κρίση φαίνεται αν είσαι για τον άλλον. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι», είπε σχολιάζοντας τη σχέση τους.

Όσα είπε για τη σχέση τους:

Είναι άνθρωπος που αγαπά την οικογένειά του και με την σύζυγό του, τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Αναγνωρίζει πως στην προσπάθεια που έκαναν σαν ζευγάρι για να αποκτήσουν τα δίδυμα παιδιά τους ήταν πολύ γενναία και είχε την πλήρη στήριξή του: «Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πολύ φυσικό έτσι κι αλλιώς. Από εκεί και πέρα το τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα. Βλέπεις δύο θαύματα και την πραγματική δύναμη μιας γυναίκας. Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Είμαι εκεί. Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου», πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα,apostolis totsikas, roula