Αποστόλης Τότσικας: Ο ρόλος του μαθηματικού στην «Ηλέκτρα» - Το καθοριστικό πρώτο επεισόδιο

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τον νέο του ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα» και τα μυστικά που κρύβει ο Παύλος Φιλίππου πηγαίνοντας στην Αρσινόη.Ο Αποστόλης Τότσικας κάθισε στον μπλε καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για την Ηλέκτρα που κάνει
πρεμιέρα το απόγευμα…

Παράλληλα ο Αποστόλης Τότσικας έχει βγάλει από πάνω του την ταμπέλα του ωραίου που κουβαλούσε για χρόνια. Δίνει σημασία στο αποτέλεσμα της δουλειάς του: «Μπορούσα να καταλάβω ότι έχω μία ωραία εμφάνιση αλλά δεν με ενδιέφερε αυτό. Όλοι οι ηθοποιοί που αγαπούσα ήταν αυτοί που δεν μπορούσα να τους καταλάβω από ταινία σε ταινία.

Εδώ δεν μας γίνεται αυτή η δυνατότητα αλλά πάντα προσπαθείς με ό,τι έχεις. Έχω αποδείξει ότι δεν στηρίζομαι σε αυτό προσπαθώ όσο μπορώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Πέρασα το στάδιο που με αντιμετώπιζαν ως ένα ωραίο αγόρι αλλά δεν ασχολιόμουν με αυτό», παραδέχτηκε.

Το σχετικό απόσπασμα:

Στην προσωπική του ζωή είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Ρούλας Ρέβη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: «Από πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Η Ρούλα είχε φως, ειλικρίνεια , έγνοια, σιγουριά και μια απίστευτη ενσυναίσθηση των ανθρώπων και του κόσμου», είπε με ειλικρίνεια.

Ο Αποστόλης Τότσικας για τη Ρουλα Ρέβη: Τι θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα:

Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα, μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης, η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση.

Αναζητάει καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με τ’ άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου, ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη, για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή Μαθηματικών στο Γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της.

Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα και ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της. Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού στο νησί κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί.

Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της, αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της, και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα