Κάθοδο προς την Αράχωβα ετοιμάζουν φιλόζωοι για τον Όλιβερ - Άφαντο το πόρισμα για τον θάνατό του

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα.Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αράχωβας με αίτημα για να βρεθεί ο ένοχος του βασανισμού του Όλιβερ διοργανώνουν φιλόζωοι την ερχόμενη Κυριακή (17/12), εν αναμονή και του πορίσματος του ειδικού…

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία

Πάντως, μέχρι στιγμής τα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του Όλιβερ δείχνουν διχογνωμία.

Υπενθυμίζεται

πως μια δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση έφερε νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο του σκύλου στην Αράχωβα. Σύμφωνα με αυτή, εξετάζεται το γεγονός ότι ο σκύλος έπεσε θύμα επίθεσης από αγέλη αδέσποτων και δεν κακοποιήθηκε από μεταλλικό αντικείμενο. Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζουν και οι αστυνομικές αρχές, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έλεγχοι μέσω καμερών ασφαλείας.

Επίσης υπενθυμίζεται πως στις έρευνες για την κακοποίηση του σκύλου συμμετέχει και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών. «Από την έρευνα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ύποπτος από την περιοχή, ή γενικότερα ύποπτος τέλεσης του συγκεκριμένου αδικήματος», δήλωσε πρόσφατα η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, ανέφερε πως η πραγματογνωμοσύνη, γίνεται με βάση τις φωτογραφίες που τράβηξε η πρώτη κτηνίατρος που εξέτασε εν ζωή τον Όλιβερ. Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε, πάντως, ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία από καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό δεν δείχνουν κάποιον άνθρωπο να παρεμβαίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αράχωβα, Εκστρατεία, Όλιβερ -, ΕΛ ΑΣ,arachova, ekstrateia, oliver -, el as