Αργία Αγίου Πνεύματος 2023: Νέα ανακοίνωση για τον ιδιωτικό τομέα

Πώς πληρώνονται όσοι εργάζονται του Αγίου Πνεύματος 2023. Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τις αμοιβές των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (5/6) εξέδωσε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η…

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στη σημερινή του πρόγνωση ανέφερε πως το σκηνικό του καιρού

αλλάζει και οι βροχές περιορίονται κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2023.

Τόνισε, ωστόσο, πως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι 100% καλοκαιρινό, αφού και πάλι το απόγευμα θα επικρατεί αστάθεια, ωστόσο θα είναι πιο ήπια. Καταιγίδες θα σχηματίζονται προς τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Πελοποννήσου, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι ζεστός με πολύ πιο τοπικά και ασθενούς έντασης φαινόμενα, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές.

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα