Έρχεται κακοκαιρία ασυνήθιστη για την εποχή - Καταιγίδες για τρεις μέρες

Το αστείο του Κλέαρχου Μαρουσάκη για το φετινό καλοκαίρι και η νέα τριήμερη οργανωμένη κακοκαιρία που θα επηρεάσει όλη την Ελλάδα.Μία κακοκαιρία ασυνήθιστη για αυτή την εποχή που συναντάμε συνήθως τους φθινοπωρινούς μήνες, κυρίως προς Οκτώβριο και Νοέμβριο, έρχεται προς τη χώρα μας από τη μεριά της Ιταλίας, σύμφωνα με…

Τι καιρό θα κάνει σήμερα, Τετάρτη

Η

Τετάρτη θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμά από τις καταιγίδες, τουλάχιστον έως το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να «τσιμπάει» κι άλλο και τη θερμοκρασία να φτάνει σήμερα ακόμα και τους 32 βαθμούς.

Οι μπόρες δεν θα λείψουν, όμως θα επηρεάσουν κυρίως τις ορεινές και ημιορεινές περοχές. Βροχές θα εκδηλωθούν σημερα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, αλλά κυρίως στα βουνά. Θα επηρεαστούν και τα ορεινά της κρήτης.

Στα νησιά του Αιγαίου θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με ένα μέτριο προς ισχυρό βοριαδάκι.

Η Αττική θα επηρεαστεί προς το απόγευμα από τις βροχές, με κάποιες μπόρες να σημειώνονται στα βόρεια, προς Κιθαιρώνα και Πάρνηθα.

Από την Πέμπτη, όμως, ο καιρός αλλάζει και πάλι από τα δυτικά και βόρεια της χώρας, με την οργανωμένη κακοκαιρία να ξεκινά από την Παρασκευή και να διαρκεί έως την Κυριακή. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα δούμε βροχές όχι μόνο στον ηπειρωτικό κορμό, αλλά και σε θαλάσσιες εκτάσεις.

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει και αυτή με αστάθεια, όμως προς την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός αλλάζει και έρχεται το πρώτο κύμα ζέστης που θα δώσει ακόμη και 37άρια. Έκτοτε, το σκηνικό του καιρού θα είναι καλοκαιρινό!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασυνήθιστη, - Καταιγίδες,asynithisti, - kataigides