Μπακογιάννη: Ο Ανδρουλάκης δένει κάθε μέρα τα παπούτσια του Μητσοτάκη - Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για διάλυση

«Τα δένει τόσο σφιχτά, που ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει σε τσαγκάρη», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Αυτά που ζούμε δεν τα έχω ξαναζήσει 25 χρόνια τώρα».      Τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί της Παρασκευής (23/2). «Ο ΣΥΡΙΖΑ
πάει για διάλυση», εκτίμησε μιλώντας…

«Ο Ανδρουλάκης δένει κάθε μέρα τα παπούτσια του Μητσοτάκη»

Στη συνέχεια, η βουλευτής της ΝΔ άφησε αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη για την άρνησή του να ψηφίσει υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

«Ο Ανδρουλάκης είπε ‘είμαι υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων τα οποία πλην όμως θα τα καταψηφίσω’. Και έρχεται κάποιος και λέει ‘για έλα εδώ ρε μεγάλε… Γιατί θα τα καταψηφίσεις; Γιατί θέλω αναβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου’. Ποτέ στην ιστορία τα τελευταία 20 χρόνια η χρηματοδότηση δεν ήταν μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι σήμερα…».

Σχολιάζοντας τη φράση «δεν θέλω να δέσω τα παπούτσια του Μητσοτάκη», η κ. Μπακογιάννη είπε: «Μα τα δένεις κάθε μέρα ρε φίλε! Κάθε μέρα με τον τρόπο που μιλάς και τοποθετείσαι δένεις τα παπούτσια του. Για να μη δέσει τα παπούτσια του Μητσοτάκη, ο κ. Ανδρουλάκης τα δένει τόσο σφιχτά, που ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει σε τσαγκάρη. Ευνοείται ο Μητσοτάκης όταν πας κόντρα στην κοινή λογική του κόσμου», εκτίμησε η βουλευτής της ΝΔ.

«Είμαι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και βάζω και κομματική πειθαρχία… χάος» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα