Χαλκίδα: Αποκάλυψη για μήνυμα που δείχνει «πόσο φοβόταν ο Σάκης για τη ζωή του»

Στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα η 39χρονη που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον 43χρονο στη Χαλκίδα.Το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο 43χρονο ξυλουργό που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια 39χρονη στη Χαλκίδα είπαν χθες, Τρίτη (23/1) οι συγγενείς και οι φίλοι του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), την ώρα…

Δολοφονία στη Χαλκίδα:
Στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα η 39χρονη

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το πρωί έφτασε στα δικαστήρια η 39χρονη δολοφόνος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει γιατί μαχαίρωσε τον ξυλουργό μέχρι θανάτου, λέγοντας πως θα τα αποκαλύψει στον ανακριτή, κάνοντας λόγο για κάτι σοβαρό που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Μόνο μία μικρή επικοινωνία με τους γονείς της υπήρξε, και κάποια λεγόμενά της που μετέφερε ο δικηγόρος της, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του πατέρα της για δήθεν βιασμό της από το θύμα στο παρελθόν.

Όπως μεταδίδει το evima.gr, η γυναίκα έφτασε στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα μίση ώρα πριν ξεκινήσει η απολογία της.

Μάρτυρας – κλειδί, πάντως, φαίνεται πως θα είναι ο σύζυγος της 39χρονης καθώς ήταν παιδικός φίλος του θύματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου (20/1), όταν ο 43χρονος έφυγε, για να πάει στη δουλειά του, υπό το βλέμμα της συζύγου του, που τον χαιρετούσε από το μπαλκόνι. Βίντεο από τοπικό μέσο τον δείχνει να βγαίνει από την είσοδο της οικίας του.

Η σύζυγός του ήταν αυτή που κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας «μια γυναίκα μαχαιρώνει τον άντρα μου». Ενα λεπτό αργότερα η αστυνομία δέχθηκε εκ νέου κλήση από άλλη γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι μια γυναίκα μαχαιρώνει έναν άνδρα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το θύμα σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου άνδρα.

Λίγο πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε άλλο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της 39χρονης, η οποία βρισκόταν στο σημείο γεμάτη με αίματα στα ρούχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα