Χαλκίδα: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 43χρονου - Ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην 39χρονη

Στον ανακριτή σήμερα η δράστις της δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα - Ήταν υπό την παρακολούθηση ψυχιάτρου η 39χρονη.Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα, είδε το φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, το Mega έφερε στο φως
νέο βίντεο όπου φαίνεται η άφιξη των αστυνομικών…

Ήθελε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η 39χρονη παρενοχλούσε χρόνια τον 43χρονο, σε σημείο μάλιστα που είχε σκεφτεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Μάλιστα την εν λόγω κατάσταση τη γνώριζαν τόσο η σύζυγος του θύματος, όσο και ο σύζυγος της 39χρονης.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ουδέποτε θύμα και δράστις είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Από την μεριά της η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ανέφερε τα εξής: «Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 39χρονος δολοφονήθηκε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 39χρονη δράστις επιτέθηκε στο θύμα, πισώπλατα και το μαχαίρωσε τέσσερις φορές. Περαστικοί ακούγοντας τις φωνές του άντρα, έσπευσαν στο σημείο και ακινητοποίησαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη λίγα λεπτά μετά και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε σχετικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκίδα, Νέο -ντοκουμέντο, 43χρονου - Ήθελε, 39χρονη,chalkida, neo -ntokoumento, 43chronou - ithele, 39chroni