Δέσποινα Βανδή: Αισθάνομαι ότι τον Βασίλη μου τον έφερε ο Θεός

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον έρωτα στα 50 και το πως το είπε στα παιδιά της.Πόσους μήνες περιμέναμε όλοι να ακούσουμε από το στόμα της Δέσποινα Βανδή τις λεπτομέρειες του έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Λοιπόν, έφτασε η ώρα. Η τραγουδίστρια άνοιξε το σπίτι…

Και έκανε τη σύγκριση με το παρελθόν.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που πάντα έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ, με ένοιαζαν τα παιδιά μου, η δουλειά μου, το σπίτι μου, να είναι όλα καλά κι είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα.

Και ο Βασίλης είναι αυτός που μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν και πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που είναι πολύ δύσκολο να σπάσουνε, αλλά το έκανε με τέτοιο τρόπου φύγανε όλες οι άμυνες και είπα αυτό θέλω να το ζήσω. Μου αξίζει να το ζήσω.

Ερωτεύτηκα την αλήθεια του. Αυτό που είναι ο Βασίλης που είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη ψυχή. Έχει τόση αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους σε σημείο που του λέω μερικές φορές “αμάν ρε Βασίλη” -τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα. Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας με έναν τρόπο που το έκανε μέρα με την μέρα πιο δυνατό. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί».

Για το μπαράζ δημοσιότητας που συνόδευσε την είδηση του δεσμού τους, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε «ατρόμητη».

«Με τον Βασίλη δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και από κανέναν. Είχαμε πράγματα να διαχειριστούμε ωστόσο και οι δύο. Εγώ ήμουν πιο εξοικειωμένη. Θυμάμαι ότι είχα πει στον Βασίλη πως από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό, θα υπάρξει αρκετό κυνηγητό. “Θα το αντέξεις;” Γιατί προερχόταν από έναν άλλο χώρο. Και μου λέει “ναι, θα το αντέξω”. Έλεγα μέσα μου “δεν ξέρεις τι σημαίνει”».

Όμως, υπάρχει κάτι που ακόμα την ενοχλεί και την προβληματίζει.

«Προσπαθούσα να το χαλαρώσω ότι και αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους. Σε τελευταία ανάλυση αυτό που περισσότερο μας τρόμαξε και τον τρόμαξε -εγώ έχω μια μεγαλύτερη εξοικείωση και το έχω παρακολουθήσει σε όλη του την εξέλιξη, όχι πως είναι να στήνεις μια συνέντευξη αλλά να έρχεται ξαφνικά μπροστά σου μία κάμερα- ήταν όχι τόσο οι άνθρωποι, φωτογράφοι κ.λπ. που κάνουν τη δουλειά τους.

Αλλά ότι μπορεί να είμασταν σε ένα ταβερνάκι και να μας φωτογράφιζε με το κινητό κάποιος που κάθονταν δίπλα, μια παρέα, και να πουλούσε τη φωτογραφία -γιατί ρε φίλε να συμβαίνει αυτό; Αυτό που γίνεται μια κατάσταση χωρίς κανένα όριο, που δεν την κρατάει για τον εαυτό του αλλά θα την πουλήσει. Αυτό είναι πιο κοινωνικό, είναι ανθρώπινο, είναι κάτι που με προβληματίζει».

Για την υποδοχή που επιφύλαξαν στον Βασίλη Μπισμπίκη τα παιδιά της, η Μελίνα και ο Γιώργος Νικολαΐδης, η Δέσποινα Βανδή νιώθει ευγνώμων.

«Τους είχα πει πως υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τον γνωρίσουν. Κι εγώ εξεπλάγην – δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους και χαίρομαι μαζί γι’ αυτό» είπε και αποκάλυψε πως τη φωτογραφία με την Μελίνα και τον Μπισμπίκη στα γενέθλια της πρώτη την ανέβασε πρώτη στα social η κόρη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα