Διονύσης Τσακνής: «Τη μέρα που γνώρισα τον Λαυρέντη γίναμε οικογένεια, ήταν σαν 5νθήμερη εκδρομή»

Ο Διονύσης Τσακνής εξομολογήθηκε τη σχέση ζωής που είχε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα παράλληλα με τη συνεργασία τους.Ο Διονύσης Τσακνής βρέθηκε στο Στούντιο 4, όπου μίλησε για τη δουλειά του και την νέα φάση που περνά ως παππούς πλέον. Μεταξύ άλλων ήταν και η αναφορά του στον…

Ο Διονύσης Τσακνής εξομολογήθηκε την αρχή της γνωριμίας τους, όταν ξεκινούσαν παράλληλα στη δισκογραφία: «Ακόμη και στο ραδιόφωνο τα τραγούδια τους έπαιζαν μαζί. Κολλούσαν

σαν προσωπικότητες κι έτσι νιώθει ακόμη: «Για μένα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι παρών. Είναι απώλειες που σημαδεύουν αυτές. Είναι σχέση που με σημάδεψε. Με έκανε πιο ανοιχτό άνθρωπο. Εγώ ήμουν καβούκι.

Καβγάδες, συζητήσεις, διαφωνίες, αλλά αδέρφια. Πώς είναι μια οικογένεια; Αλλά όταν υπάρχει αληθινή αγάπη και εκτίμηση δεν κρατάει παραπάνω από μια σεζόν. Πιστεύω ότι υπήρχε μια αλληλοσυμπλήρωση, δεν ήταν μόνο μια ταύτιση σε πράγματα.

Κάποια που είχα εγώ δεν τα είχε ο Λαυρέντης και το ανάποδο. Ήταν το θάρρος του Λαυρέντη σε κάποια πράγματα και η δική μου επιφυλακτικότητα στα ίδια ακριβώς. Συνήθως γινόταν αυτό που έλεγε εκείνος. Γιατί εκείνος έπαιρνε πρωτοβουλίες να αλλάξουμε, να δούμε άλλα πράγματα. Ήταν σαν πενθήμερη εκδρομή. Και οι δύο είδαμε τη ζωή μας μέσα από το πρίσμα της φιλίας μας. Κάναμε με τον Μητροπάνο δύο αξέχαστα χρόνια γέλιου.

Το πένθος είναι μια διαδικασία. Με άρνηση, θυμό κι αποδοχή. Από τη στιγμή που έχεις αποδεχτεί, αποζητάς φάρους από την κοινή σου ζωή. Πρώτη φορά το έκανα με τους γονείς μου. Αργότερα με τον αδελφό μου αναζητάμε τις αστείες στιγμές, γελάμε ακόμη ειδικά με τον πατέρα μου. Το ίδιο κάνω και με τον Λαυρέντη.

Ύστερα, η Μαρία Κλάρα είναι βαφτιστήρα μου, δεν μπορείς να κόψεις δεσμούς. Δεν είναι λογικό να απωθείς πράγματα που έχουν συμβεί. Η ουσία είναι ότι στο τέλος συμφιλιώνεσαι με την απώλεια και πρέπει να κρατήσεις με ευλάβεια τα όμορφα πράγματα που έχεις ζήσει και ιδίως τις χαρούμενες στιγμές. Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε έναν κοινό μας συνεργάτη με τον Λαυρέντη, τον Νίκο Καλαντζάκο, έναν εξαίρετο μουσικό», είπε σχετικά.

Δείτε το απόσπασμα:

Στην προσωπική του ζωή, ο Διονύσης Τσακνής δηλώνει τρελαμένος με τον εγγονό του που για χάρη του έμαθε να βάζει πλυντήριο. Ενώ αποκάλυψε πως θα πάρει το όνομά του. Παλιότερα έλεγε πως αυτές οι αντιδράσεις ήταν υπερβολή, μέχρι που το έπαθε κι ο ίδιος και γέμισε το κινητό του με φωτογραφίες του μικρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα