Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω.Δολοφονική ενέργεια έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, ενώ αναμένονται αποτελέσματα από εξειδικευμένες εξετάσεις DNA. Σύμφωνα…

Μυστήριο με το σημείο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στο νησί,

και, την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς βρέθηκε εκεί η νεκρή κοπέλα, αφού ήδη είχαν ψάξει στο σημείο.

Για τελευταία φορά, πάντως, η Αναστάζια είχε βρεθεί με τον 32χρονο που έχει συλληφθεί και ο οποίος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Στο σπίτι του βρέθηκε DNA της 27χρονης, η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, ενώ είχε προσπαθήσει να βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό για να φύγει από το νησί και από τη χώρα.

Η άτυχη Αναστάζια Ρουμπίνσκα βρέθηκε νεκρή χθες στις Αλυκές της Κω και το χειρότερο σενάριο που όλοι φοβόντουσαν έμελλε να βγει αληθινό. Η 27χρονη βρέθηκε γυμνή και ήταν τυλιγμένη με ένα σεντόνι, ενώ το σώμα της έφερε, μακροσκοπικά, χτυπήματα.

Την σορό της εντόπισε μια εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας που ερευνούσε την εξαφάνιση της κοπέλας και ήταν αυτή που ειδοποίησε αστυνομία.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, η σορός της άτυχης Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00, κοντά στο Τιγκάκι, ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ το άψυχο σώμα της βρισκόταν σε ελώδη περιοχή, κάτω από κλαδιά. Μάλιστα επειδή ο χώρος είχε ερευνηθεί οι αρχές εικάζουν ότι ίσως μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε δεύτερο χρόνο.

Πάντως, με τον εντοπισμό της 27χρονης οι αρχές ενημέρωσαν τη μητέρα της και τον σύντροφό της που την αναζητούσε από την πρώτη μέρα της εξαφάνισής της και οι αρχές θα λάβουν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA από τη σορό αλλά και το σεντόνι ώστε να τα ταυτοποιήσουν με εκείνα του Μπαγκλαντεσιανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα