Δολοφονία 41χρονης: «Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα», λέει ο κατηγορούμενος σύντροφός της

Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία», λέει μέσα από τη φυλακή ο 39χρονος κατηγορούμενος από τη Θεσσαλονίκη.Επιμένει στη θέση του πως δεν έχει σκοτώσει τη 41χρονη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, Γεωργία Μουράτη, ο 39χρονος σύντροφός της, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (15/01), ο οποίος κατηγορείται για…

«Ήταν πολύ χειριστικός, την απειλούσε μέσω του παιδιού»

Την ίδια ώρα, οι αποκαλυπτικές

μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη όσον αφορά στη σχέση του 39χρονου κατηγορούμενου με τη 41χρονη Γεωργία Μουυράτη, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (14/01).

Συγκεκριμένα, αδελφικός φίλος του θύματος είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA είπε: «Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις με μικρότερες συζύγους, συνήθως τα θύματά του ήταν από φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον είχαμε απομονώσει. Ήμασταν τότε, εάν δεν απατώμαι, 20-23 όταν είδαμε την παραβατικότητά του και γενικά το εφελίκι του. Γενικά, του άρεσε πάντα το χρήμα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Τις περισσότερες κοπέλες του τις είχε στην αρχή όλα μέλι γάλα και μετά… Εγώ έμαθα και κάτι άλλο, το οποίο προφανώς κάποιοι από τις φίλες της Γεωργίας δεν βγήκαν να το πούνε ποτέ. Η Γεωργία βρισκόταν με κολλάρο κάποια στιγμή και πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήταν πολύ χειριστικός, την απειλούσε μέσω του παιδιού, πράγμα που κατάπιε η Γεωργία, το κράτησε μέσα της και δεν το είπε ποτέ. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ο άνθρωπος ήταν θρασύδειλος, όπως έκανε και με την αδελφή του».

Αναφερόμενος στη Γεωργία Μουράτη, ο ίδιος είπε: «Ένας άξιος άνθρωπος, ένας άγγελος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί του με ήθος και αξία. Μία υπέροχη γυναίκα που ήταν από τη γειτονιά μας. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν μίλησαν κάποιοι, δυστυχώς ήξεραν πράγματα και δεν μίλησαν. Έβλεπαν μία Γεωργία καταρρακωμένη, κάποιες φορές την έβλεπαν λίγο διαφορετικά και δεν μίλησαν. Δεν άνοιξαν στόματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα