Δολοφονία Άλκη: Δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στον τόπο του εγκλήματος – Και η ΕΥΠ στις έρευνες

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το δεύτερο μαχαίρι που εντοπίστηκε την Πέμπτη στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης. Ο ρόλος της ΕΥΠ στις έρευνες και οι νέες συλλήψεις.Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονο Άλκη, με την ΕΛ.ΑΣ να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου, στον οποίο
αποδόθηκαν βαρύτατες κατηγορίες. Χθες, σύμφωνα…

Παράλληλα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η τελευταία εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι οι δράστες ξεκίνησαν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στον οποίο εντοπίστηκαν πολεμοφόδια κατά την έφοδο της ΕΛΑΣ τα προηγούμενα 24ωρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες εκεί άφησε ο 23χρονος το κινητό του τηλέφωνο το οποίο πιθανότατα επέστρεψε να πάρει μετά τη δολοφονική επίθεση. Σημειώνεται, δε, ότι ο 23χρονος χούλιγκαν δεν συνελήφθη στον συγκεκριμένο σύνδεσμο αλλά όταν επέστρεφε στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες.

Ταυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου σε στυλιάρι

Υπενθυμίζεται πως χθες γενετικό υλικό του 23χρονου αλλά και DNA του 19χρονου θύματος βρήκαν οι αρχές σε ξύλινο στυλιάρι που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Ο πρώτος έλεγχος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο 23χρονος ήταν ανάμεσα στα άτομα που χτύπησαν μέχρι θανάτου τον νεαρό φοιτητή τα ξημερώματα της Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο Άλκης Κ. εκτός από το μαχαίρωμα στη μηριαία αρτηρία που προκάλεσε την αιμορραγία που επέφερε τον θάνατό του, είχε και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τα βίαια χτυπήματα που δέχτηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα