Εικόνες ντροπής στον ΣΥΡΙΖΑ: «Εγκατέλειψαν» το Συνέδριο - Το έριξαν στις φράξιες και τις διεργασίες

Άδειες καρέκλες κατά τη δεύτερη ημέρα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.Δεύτερη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Φάληρο, με τους συνέδρους να αναλώνονται σε φράξιες και διεργασίες μετά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη για τετραπλές εκλογές. Η παρέμβαση του…

Την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη αναμένεται να στηρίξει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Φάμελλος έβαλε τέλος στα σενάρια υποψηφιότητάς του

Απίθανο είναι το ενδεχόμενο να είναι ο Σωκράτης Φάμελλος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβαλε τέλος στα σχετικά σενάρια, υποστηρίζοντας πως «από το καλοκαίρι ότι δεν ακολουθώ προσωπική διαδρομή και δεν έχουν σημασία οι προσωπικές επιλογές αλλά οι συλλογικές».

«Το θέμα δεν είναι η εκλογή Κασσελάκη, αλλά τι πολιτική θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Σωκράτης Φάμελλος, εκτιμώντας πως θα γίνουν οι εκλογές, μετά και την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, υπογράμμισε την κρισιμότητα του Συνεδρίου που είναι σε εξέλιξη καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι το μεγάλο τεστ για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι ευρωεκλογές.

«Υπάρχει ένας προβληματισμός, και εγώ είμαι προβληματισμένος αλλά οφείλω να πω πως όταν διεξάγεται ένα Συνέδριο, τα στελέχη οφείλουν να μιλάνε εκεί», δήλωσε σχετικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=zIlmcZ1XRtI}

Keywords
Τυχαία Θέματα