«Ένοχα» για καρκίνο τα συσκευασμένα ψωμιά, έτοιμα φαγητά, δημητριακά - Νέα έρευνα

Η έρευνα διεξήχθη από ερευνητές Πανεπιστημίων σε Πορτογαλία, Βραζιλία και Λονδίνο και έδειξε πως η συχνή κατανάλωση μίας σειράς επεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει τον κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου.Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει μία νέα επιστημονική έρευνα που συνδέει την κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων με την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου και κατά συνέπεια θανάτου από αυτόν.…
Keywords
Τυχαία Θέματα