Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου - «Συγχαρητήρια στον Μανόλο... θα πάρω εκδίκηση το καλοκαίρι»

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν φάνηκε ικανοποιημένος από την απόδοσή του.Επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Μίλτος Τεντόγλου κρατώντας το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκώβης. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο τον…

Ακόμα, ο Τεντόγλου μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δήλωσε ότι θα κυνηγήσει μια

καλή επίδοση εκεί και ότι θα έχει περισσότερη όρεξη.

«Πρέπει να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να κάνω καλύτερους αγώνες. Θα έχω περισσότερη όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γιατί είναι καλοί αγώνες, είναι και ανοιχτός στίβος και θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση εκεί. Στη Γλασκόβη δεν γινόταν να γίνει η επίδοση. Νιώθω έτοιμος για το καλοκαίρι, θα κάνουμε και μία καλή προετοιμασία γιατί θα μπω νωρίς στους αγώνες. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος».

{https://www.instagram.com/p/C4HOCTEokjE/}

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα χθες είχε επιστρέψει και ο Εμμανουήλ Καραλής εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος κρατώντας το μετάλλιο του, ενώ δεχθηκε και πολύ θερμή υποδοχή από φίλους που τον περιμέναν στο αεροδρόμιο να τον συχγαρούν.

{https://www.instagram.com/p/C4G4i4XMjZX/}

Σε δηλώσεις του ανέφερε «σίγουρα αυτό μου βάζει παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα