Ερυθρός Σταυρός: «Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να χορέψουν δύο τραγούδια», λέει η πρόεδρος εργαζομένων

«Δεν ήταν, όπως λέγεται, μπουζουκλερί», υποστήριξε η Βούλα Γεωργάκη για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό.Ο σάλος δεν λέει να κοπάσει για το γλέντι που στήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Βούλα Γεωργάκη, δήλωσε το Σάββατο (30/12) πως «οι εργαζόμενοι ζήτησαν…

Ματίνα Παγώνη: «Η γιορτή στον Ερυθρό Σταυρό γίνεται κάθε χρόνο»

Την άποψη ότι η γιορτή στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» γίνεται κάθε χρόνο εξέφρασε, το Σάββατο (30/12), η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές

δηλώσεις της στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε: «Η γιορτή αυτή γινόταν κάθε χρόνο στο νοσοκομείο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης. Προφανώς, ήταν άστοχη η κίνηση όσον αφορά στον χώρο. Δεν είχε καμία σχέση με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ο χώρος που γινόταν η γιορτή. Δεν ξέρω γιατί πέρασε εκείνη τη στιγμή αυτό το φορείο σε αυτόν τον χώρο ενώ έπρεπε να πάει από διαφορετικό».

Επίσης, η ίδια πρόσθεσε: «Θεωρώ πως σωστά γίνεται η ΕΔΕ, σωστά έκανε ο υπουργός να διευκρινιστεί η ιστορία γιατί έγινε και πώς πέρασε το φορείο από τον χώρο αυτό. Μια γιορτή για το προσωπικό του νοσοκομείου, σε έναν άλλο χώρο, δεν θα ήταν κακό. Το προσωπικό αυτό προσφέρει εδώ και δυόμισι χρόνια, όπως και κάθε νοσοκομείο, έβαλε πλάτη, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και πέρασαν από κει πάρα πολύ ασθενείς που εξυπηρετήθηκαν. Γιατί η ιστορία αυτή έφτασε σε αυτό το σημείο, αυτό θα δείξει η ΕΔΕ και ο καθένας μπορεί να κρίνει και μιλάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα