Νέα καταγγελία «φωτιά» για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Έβγαλαν 7.500 για να πάνε μπουζούκια»

Νέες καταγγελίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.Στη δίνη σκανδάλου βρίσκεται ο ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ελέγχεται για απάτες και ξέπλυμα χρήματος. Από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν έσκασε η είδηση,…

«Ήθελαν να πάνε στα μπουζούκια και με έστειλαν εμένα και ένα συγγενικό τους πρόσωπο να τραβήξουμε χρήματα για να πάνε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να κάνουν λογαριασμό

7.500 ευρώ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όταν πήγα να το αποκαλύψω, με απείλησαν και επειδή έχω παιδιά φοβόμουν μην συμβεί κάτι. Με απείλησαν και μου είπαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια. Τα άτομα που μου το είπαν δεν φημίζονται για την καλή τους φήμη. Έρχονταν πολλές φορές στη δράση, όχι συνέχεια όμως», είπε.

Κατέληξε μιλώντας για ένα περιστατικό με δωρεά άνω των 140.000 ευρώ, το οποίο, όπως λέει ο κ. Γιώργος πήγε στην τσέπη του Πολυχρονόπουλου.

«Το άλλο περιστατικό αφορά σε μία δωρεά ενός Ελληνοαμερικάνου. Ήταν 140.000 ευρώ. Εγώ ήμουν εκεί γιατί είχα ένα πρόβλημα έξωσης και για να μου δίνουν τρόφιμα έπρεπε να κάνω τον εθελοντή εκεί. Όταν ήρθε ο Ελληνοαμερικάνος και με ρώτησε τα προβλήματά μου, τους είπα το πρόβλημα μου, και μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι αυτά τα χρήματα που έχουν μεταφερθεί στον «Άλλο Άνθρωπο» είναι καθαρά για απλήρωτα ενοίκια και για λογαριασμούς ρεύματος και νερού, οπότε μου είπε ότι θα βοηθηθώ από εκεί. Μόλις έφυγε εκείνος ο άνθρωπος και ρώτησα τον Πολυχρονόπουλο για τα χρήματα αυτά γιατί πιεζόμουν οικονομικά, μου είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι το καλό για μένα είναι να σηκωθώ να φύγω από την “Κοινωνική Κουζίνα”».

Είπες πως αν χρειαστεί να καταθέσει θα το κάνει.

«Φυσικά και θα καταθέσω αν κληθώ από τις Αρχές. Περίμενα να γίνουν οι αποκαλύψεις, για να βγω να το πω, φοβόμουν μόνος μου. και εκείνος και συγγενικό του πρόσωπο τζόγαραν μέσω τηλεφώνου. Τους έχω δει προσωπικά. Και τα περνούσαν εκείνη τη στιγμή τα χρήματα. Μόλις τα έχαναν απλά έβγαιναν έξω από την κοινωνική κουζίνα. Έχει παίξει αρκετά χρήματα. Τελευταία φορά που έπαιζε μέσω κινητού σε λογαριασμό που είχε πάνω από 1.500 ευρώ και τα «πατήματά» του ήταν άνω των 2 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα