Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η συνομιλία-μυστήριo με τον κρεοπώλη – Τι είπαν για 12 δευτερόλεπτα

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο-«κλειδί», που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.Νέες εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, Μπάμπη Κούτσικου, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (09/01) καθώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε συνομιλία του αγνοούμενου…

Τα δανεικά 20.000 ευρώ

Ο 50χρονος φέρεται, σύμφωνα με συγγενείς του αγνοούμενου, να είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον

31χρονο Μπάμπη Κούτσικο. Βέβαια, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο. Ο κρεοπώλης φέρεται να υποστηρίζει, μέχρι στιγμής, πως «δεν γνωρίζω τίποτα» και «δεν θυμάμαι πολλά» σε σχέση με την υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Πάντως, ο κρεοπώλης πέρασε, την Τρίτη (09/01), την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Μεσολογγίου μιας και πάνω του έχει βρεθεί μαχαίρι, αν και ο 50χρονος ισχυρίστηκε πως αυτό έχει να κάνει με την εργασία του. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί περιμένουν απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ρούχα και το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει και εξέταση για πυρίτιδα.

Νέο πρόσωπο-«κλειδί»

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος χάθηκε από προσώπου γης στο Μεσολόγγι ύστερα από μία βόλτα που έκανε με έναν 50χρονο φίλο του κρεοπώλη. Μάλιστα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου παραμένουν άκαρπες έως τώρα.

Ο άνθρωπος που είδε τον 31χρονο για τελευταία φορά ζωντανό παραμένει στα χέρια της Αστυνομίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Πρόκειται για το πρόσωπο που θα «φωτίσει» τις έρευνες γύρω από την εξαφάνισή του, καθώς φαίνεται πως ίσως γνωρίζει τι συνέβη στον Μπάμπη Κούτσικο. Από την πλευρά του, ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν ξέρει τίποτα για την εξαφάνιση, επιμένοντας πως τον άφησε στο σημείο της Παλιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων για να συναντήσει έναν άλλο φίλο του, με τον οποίο θα πήγαινε για κυνήγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. θα καλέσει για κατάθεση τον συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι και το πρόσωπο-«κλειδί» για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι «δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

Η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου ανέφερε σε συνέντευξή της πως ο 31χρονος είχε δώσει διορία μέχρι και την Κυριακή στον 50χρονο για να του επιστρέψει το ποσό των 17.000 ευρώ που του χρωστούσε. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται να είχε αναφέρει και στη μητέρα του δύο μέρες πριν εξαφανιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση 31χρονου, Μεσολόγγι, -μυστήριo,exafanisi 31chronou, mesolongi, -mystirio