Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το «μυστικό» κρύβεται στη λιμνοθάλασσα

Οι έρευνες για τον αγνοούμενο 31χρονο Μπάμπη επικεντρώνονται στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο 31χρονος Μπάμπης εξαφανίστηκε από προσώπου γης στο Μεσολόγγι, έπειτα από μία βόλτα με το αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του κρεοπώλη, ο…

Το μυστικό της εξαφάνισης βρίσκεται στη λίμνη;

Οι έρευνες γύρω από το σημείο, που φέρεται να αποβίβασε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, πριν εξαφανιστεί, συνεχίζονται συστηματικά, ενώ δύτες ερευνούν τα θολά νερά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογίου. Ίσως το «μυστικό» της εξαφάνισης του 31χρονου να βρίσκεται εκεί.

Οι δύτες προσπαθούν εδώ και δύο ημέρες να εντοπίσουν στα νερά το στοιχείο εκείνο που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της εξαφάνισης.

Ο ιδιώτης δύτης που βρέθηκε στην περιοχή, μετά από έκκληση της μητέρας του αγνοούμενου, θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια, στο σημείο, δηλαδή, που υπήρχαν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι άνδρες του ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τους άνδρες της ασφάλειας Μεσολογγίου και Πατρών λαμβάνουν καταθέσεις από κοινούς γνωστούς των δύο ανδρών, του κρεοπώλη δηλαδή, και του αγνοούμενου, προκειμένου να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της σχέσης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση 31χρονου, Μεσολόγγι,exafanisi 31chronou, mesolongi