Φιλαρέτη Κομνηνού: «'Εστειλα στον Ανδρέα Βουτσινά τα μαλλιά μου σε έναν φάκελο στο Παρίσι»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε στο Στούντιο 4 για το ξεκίνημά της ως ηθοποιός στη Θεσσαλονίκη αρχικά και στη συνέχεια στην Αθήνα, ενώ θυμάται με αγάπη τον Ανδρέα Βουτσινά και τη συνεργασία τους.Η Φιλαρέτη Κομνηνού εξομολογήθηκε τα πρώτα χρόνια της στην Αθήνα, την ιδιαίτερη συνεργασία με τον Ανδρέα Βουτσινά
και τη σχέση αγάπης με τη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως φόρτωσε το αυτοκίνητό…

Η μεγάλη ηθοποιός εξιστόρησε στιγμές από τα ταξίδια της, τα οποία λατρεύει. Αλλά και τη μεγάλη συγκίνηση που έφερε στη ζωή της η γέννηση της εγγονής της.

Η κόρη του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη, είναι 3 μηνών: «Η Δανάη έχει αποδειχτεί καταπληκτική μαμά. Είναι ενημερωμένη κι από ένστικτο απένταντι στο παιδί, ενώ είναι μικρούλα έχει μια ωριμότητα που για μένα είναι εκπληκτική. Έχω κάνει baby sitting.

Τώρα έχει αρχίσει και σκάει κάτι χαμόγελα, έχει αρχίσει κι επικοινωνεί, είναι έρωτας. Είναι πολύ συγκινητικό, ειδικά όταν είδα το αγόρι μου όπως βγήκε από την αίθουσα τοκετού, είναι μια σκηνή που δεν θα την ξεχάσω. Αυτό το βλέμμα του Γιώργου δεν το είχα ξαναδεί ποτέ και δεν θα το ξεχάσω», πρόσθεσε για τη γέννηση της εγγονής της.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα