Φλεβάρης με κακοκαιρία και κρύο - Το στίγμα για την Αττική

Υποχωρούν τα έντονα καρικά φαινόμενα από το βράδυ της Παρασκευής, με μία νέα πρόσκαιρη κακοκαιρία να είναι προ των πυλών.Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της Αττικής, της Ζακύνθου και της Πελοποννήσου από τα προβλήματα που προκάλεσε η τριήμερη κακοκαιρία που σάρωσε τη χώρα. Τα φαινόμενα υποχωρούν από σήμερα…

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την επόμενη εβδομάδα

Δευτέρα

Στην ανατολική και τη νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανότητα

μεμονωμένων καταιγίδων με σταδιακή βελτίωση. Στη δυτική χώρα τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Τρίτη

Νεφώσεις αυξημένες και στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα σταδιακά 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Τετάρτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και της κεντρικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα