Φολέγανδρος: Πώς δολοφονήθηκε η Γαρυφαλλιά - Έκκληση από την μητέρα της

Αναλυτικά το χρονικό της δολοφονίας της 26χρονης στη Φολέγανδρο και όλα όσα υποστήριξε ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος. Η έκκληση της μητέρας και το μήνυμα που στέλνει.Οι αρχές έλυσαν την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς ο 30χρονος φίλος της «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε την δολοφονία της. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους…

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας

Η μητέρα της 26χρονης δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της μίλησε στον ΣΚΑΪ και απηύθυνε σπαρακτική έκκληση.

Η ίδια δήλωσε συγκλονισμένη

για την απώλεια του παιδιού της και είπε πως μακάρι η Γαρυφαλλιά μας να είναι η τελευταία που δολοφονείτε.

«Το παιδί μου πέθανε με άνανδρο τρόπο» είπε και «πρόσθεσε πως πρέπει να σταματήσουν αυτά».

«Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας, δεν πρέπει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πιστεύω στην κακιά την ώρα πιστεύω στους κακούς ανθρώπους», δήλωσε στη συνέχεια και ανέφερε πως «υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω, που παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές και αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο».

Επίσης, σχετικά με την κόρη της, είπε ότι «ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, πολύ αγαπητό, επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της».

Έπειτα, η μητέρα της 26χρονης θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για την τραγωδία που βιώνει και τόνισε το εξής: «Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό και να μην είναι αλήτες».

Επίσης, στο ΣΚΑΪ μίλησε και ο πατέρας της 26χρονης που δήλωσε πως «είναι φονιάς (σ.σ για τον 30χρονο), σκότωσε το παιδί μας στα καλά καθούμενα. Όλη την ζωής της διάβαζε και πήγε για πρώτη φορά διακοπές».

Keywords
Τυχαία Θέματα