Γιάννης Μπέζος: «Κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια»

Ο Γιάννης Μπέζος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη.Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο Night Out για το νέο κύκλο εκπομπών του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο μεγάλος ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του Mega και δεν δίστασε να…

Με την σύζυγό του, την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, φέτος συμπλήρωσαν 40 χρόνια μαζί, ο Γιάννης Μπέζος

μιλά για τον έρωτα: «Ένα αίσθημα ανίκητο που δεν ελέγχεται είναι ο έρωτας κι ο θάνατος, δεν ελέγχονται. Τα παρελκόμενα του έρωτα, όπως είναι η αγάπη, ότι αγαπώ κάποιον είνα πάρα πολύ σημαντικό. Την Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα, δεν περιμένω κάτι να μου κάνει, πραγματικά, αναπνέουμε κοινά. Δεν είναι τρομερό το ζητούμενο;»

Για τον ρόλο του στη σειρά Famagusta, είπε πως είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση να παίξει έναν ρόλο με τον οποίο δεν είχε καμία σχέση. Η θέση του για τη σειρά ήταν να κάνει κάτι διαφορετικό, από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα: «Είνα μια τραγική ιστορία, το να αναζητάς ένα παιδί που δεν ζει, γιατί μέσα του ο ήρωας έχει αποφασίσει πως το παιδί του δεν ζει για να μπορέσει να το αντέξει, αυτό συμβαίνει», είπε ο Γιάννης Μπέζος για τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

Ο ρόλος του Γιάννη Μπέζου στο Famagusta:

Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο: «Η ψήφος εκτός από δικαίωμα είναι και μια μεγάλη ευθύνη. Πολλοί ισχυρίζονται πως δεν έχει πολιτικό λόγο και δεν έχει όντως τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Εγώ επειδή πάντα είμαι ανοικτός, θέλω να αφήσω λίγο τον χρόνο να δουλέψει και να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους. Βέβαια η έκθεση είναι υπερβολική και χρειάζεται όπως πάντα ένα μέτρο», πρόσθεσε στην late night εκπομπή του Mega.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Μπέζος, Κατηγορούν,giannis bezos, katigoroun