Γιάννης Φλωρινιώτης: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στη «μεγάλη φίρμα»

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη. Εικόνες από τον αποχαιρετισμό στον μεγάλο καλλιτέχνη.Το τελευταίο «αντίο» λένε οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι από όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα στον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (6/6) σε ηλικία…

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία,

αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ «Τώρα Θέλω Τώρα», που αμέσως έγινε χρυσό. Γνωστός πλέον σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει τα εντυπωσιακά σόου με μεγάλη επιτυχία.

Ο δεύτερος δίσκος του «Γιορτή Αγάπης» έγινε πλατινένιος. Από τις πιο γνωστές επιτυχίες του ήταν το «Πειράζει που είμαι φίρμα», «Τάκα τάκα» κ.α.

{https://www.youtube.com/watch?v=xwGlY7exmHg}

Το 2019, ο τραγουδιστής κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας θέση δημοτικού συμβούλου, με τον συνδυασμό του πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Μάχη Φλωρινιώτη και οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι για 30 χρόνια.

{https://www.youtube.com/watch?v=6NiJE18Bck8}

Keywords
Τυχαία Θέματα