Γιάννης Πλούταρχος: «Έκλαιγα κι έλεγα πως τίποτα δεν κάνω σωστά»

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια εξομολόγηση για το ξεκίνημα και την καλλιτεχνική του πορεία.Ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την κόρη του, Κατερίνα, ήταν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου. Ξεκινώντας μια αναφορά στη ζωή και την καριέρα…

Το καλλιτεχνικό του όνομα το απέκτησε όταν ο Μάκης Μάτσας επέμενε πως το Κακοσαίος δεν είναι όνομα για να κάνει καριέρα. Αρχικά γέλασε όταν του πρότειναν το «Πλούταρχος», αλλά συμφώνησε πως δεν ήταν κι άσχημο. Τον ενθάρρυνε κι

ο πατέρας του, αφού αυτό θα ήταν ένα παραπάνω εφόδιο για να γίνει αναγνωρίσιμος.

Πολύ νωρίς στα 22 γνώρισε και τη σύζυγό του, Μαρία, όταν δούλευαν και οι δύο σε μαγαζί της παραλιακής. Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία τον έφερε από το τελευταίο σκαλί στην κορυφή μέσα σε τρεις μήνες. Το «Ένας Θεός» τον έκανε πρώτο όνομα αμέσως και ο ίδιος δεν το πίστευε. Βέβαια, ακολούθησε σκληρή δουλειά, αφού όπως είπε δεν έχει καταφέρει από τότε να κοιμηθεί πάνω από 4 ώρες. Ενώ υπήρξαν μεγάλες περίοδοι που δούλευε ασταμάτητα στα νυχτερινά μαγαζιά.

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Γιάννης Πλούταρχος φρόντισε να αποκτήσουν μουσικές γνώσεις, παράλληλα με όσα άλλα έκαναν: «Έμαθα στα παιδιά μου από μικρά να τραγουδούν, η Κατερίνα μου είπε πρώτη ότι θα γίνει τραγουδίστρια», εξήγησε. Όσο μεγάλωναν τους έδινε και διαφορετικά ακούσματα από μεγάλους ερμηνευτές για να μελετήσουν. Όπως είπε και η Κατερίνα, ήταν η φύση της οικογένειας έτσι που υπήρχε η μουσική παντού.

Τώρα πια υπάρχουν τρεις επαγγελματίες τραγουδιστές στην οικογένεια, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος ανέφερε πως και οι γονείς του τραγουδούσαν.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Πλούταρχος, Έκλαιγα,giannis ploutarchos, eklaiga