Γιώργος Γρηγοριάδης: Δεν είναι εύκολο να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς

Ο δημοιογράφος του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο The 2Nigth Show της Τετάρτης και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις αποστολές του.Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, μοιράστηκε την επαγγελματική και προσωπική του πορεία, από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Πέλλας μέχρι την ειδησεογραφία «πρώτης γραμμής», στην Αθήνα στο The 2Night Show. Οι πρώτες…

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης θυμάται πολλά από τα ρεπορτάζ που έχει κάνει και τις αποστολές

του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ξεχωρίζει τα πιο δύσκολα. Ένα από αυτά ήταν το πολύνεκρο δυστύχημα με τους 21 μαθητές από το Μακρυχώρι, στα Τέμπη: «Βίωσα την τραγωδία στα Τέμπη με τους 21 μαθητές από την αρχή μέχρι και το τέλος. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ήταν 21 παιδιά, στο Μακρυχώρι, 21 οικογένειες να συνοδεύουν τα παιδιά τους στην τελευταία τους κατοικία», τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ενώ συγκλονιστική ήταν η εμπειρία του από πόλεμο στην Ουκρανία και τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία. Χαρακτηριστικά περιγράφει στο The 2Night Show: «Έζησα έναν πόλεμο στην Τουρκία. Πήγα πέρυσι και στην Ουκρανία μπορεί να μην ήμουν μέσα στο πεδίο των μαχών, αλλά εγώ τώρα έζησα τον όλεθρο. Νιώθω πολύ κενός σαν άνθρωπος από τότε που επέστρεψα, έχω αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή μου. Το να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο. Το να πατάς πάνω σε συντρίμμια και να ξέρεις ότι από κάτω είναι ζωντανοί άνθρωποι και μπορεί να σου φωνάζουν και να μην τους ακούς δεν είναι εύκολο», συμπλήρωσε βαθιά λυπημένος.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Γρηγοριάδης,giorgos grigoriadis