Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έκανα δοκιμαστικό για το «V for Vendetta», στο πλευρό της Νάταλι Πόρτμαν

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εξομολογήθηκε στιγμές από την καριέρα του καθώς και τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του στην Ελλάδα αλλά και τις…

Με την πρώτη του σύζυγο έζησαν για ένα διάστημα στην Αγγλία. Εκεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έπαιρνε μέρος

σε δοκιμαστικά για διάφορους ρόλους. Έτσι εμφανίστηκε σε μερικές παραγωγές στο Λονδίνο. Θα ήθελε να το έχει κάνει σε μικρότερη ηλικία όμως. Όπως είπε έχε περάσει από audition για την ταινία V for Vendetta για τον ρόλο του πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν.

Ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 91 ετών. Ο οποίος πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή του κι ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό: «Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει οπότε κάπως σε αυτά τα πράγματα ήμουν τυχερός και συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως έχει στην κατοχή του το αρχείο της γιαγιάς του, της μεγάλης ηθοποιού Μαρίκας Νέζερ.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Πυρπασόπουλος, Έκανα, Vendetta, Νάταλι Πόρτμαν,giorgos pyrpasopoulos, ekana, Vendetta, natali portman