Γιούλικα Σκαφιδά: «Έχω μια γλυκιά ανυπομονησία» - Αυτό είναι το όνομα του γιου της

Η Γιούλικα Σκαφιδά εξομολογήθηκε πως βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε τρεις σειρές, σε τρία διαφορετικά κανάλια λίγο πριν γεννήσει.Στο The 2Night Show της Δευτέρας 9/10 ήταν καλεσμένη η Γιούλικα Σκαφιδά και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους τρεις διαφορετικούς ρόλους της στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Βέβαια τα γυρίσματα…

Το πραγματικό της όνομα είναι Γεωργία, το οποίο άλλαξε η μητέρα της σε Γιούλικα καθώς της άρεσε πολύ. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική στα 18 μετά από μια παράσταση του Γυάλινου Κόσμου που είδε κι έτσι ήρθε στην Αθήνα

για να δώσει εξετάσεις. Το 2014 ήρθε και το βραβείο Μελίνα Μερκούρη κι ακολούθησαν ρόλοι μέσα από τους οποίους έβγαλε κομμάτια του εαυτού της.

Δείτε το βίντεο:

Στις πρόσφατες δουλειές της ο ρόλος στην Παραλία της ΕΡΤ1 έχει ένα πρωτότυπο σενάριο που δείχνει μέσα από τη μυθοπλασία όσα πραγματικά συνέβαιναν στα Μάταλα της Κρήτης στην κοινότητα των χίπις.

Επίσης η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τη σειρά Ψυχοκόρες και τις ιστορίες γυναικών που πέρασαν δύσκολα και κακοποιήθηκαν ψυχικά και σωματικά στα σπίτια που βρέθηκαν.

Όσα είπε για τις Ψυχοκόρες:

Keywords
Τυχαία Θέματα