Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Εμμονή, διαζύγιο, καυγάδες - Νέα στοιχεία για το παρελθόν του αστυνομικού

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης την Τρίτη. Δράστης ένας 38χρονος αστυνομικός που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.Άλλη μία γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν συγκλονίσει τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά το στυγερό έγκλημα συνέβη στην Καλαμαριά
Θεσσαλονίκης, με δράστη ένας 38χρονο…

Εμμονή, διαζύγιο, καυγάδες

Αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες για όσα είχαν προηγηθεί της σοκαριστικής δολοφονίας. Όπως αναφέρει το Mega, η 42χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν και αυτός αρνούνταν να φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάθει τέτοια εμμονή που είχε κλέψει τα διαβατήρια των παιδιών. Η 42χρονη, μάλιστα, του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να απομακρυνθεί, καθώς την απειλούσε.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν πως μετά από αυτά τα περιστατικά ο 38χρονος δεν είχε προκαλέσει άλλες εντάσεις και το διαζύγιο είχε βγει συναινετικό, είχαν συμφωνήσει στις μέρες και τις ώρες που θα έβλεπαν τα παιδιά τους.

Οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, ανέφερε, ωστόσο πως ο 38χρονος αστυνομικός είχε αποκαλύψει πως ήθελε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του καθώς δε μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό τους.

Είχε παραδώσει το όπλο του εξαιτίας τενοντίτιδας

Ο 38χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος είχε παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με κύκλους της Αστυνομίας η αφάιρεση του όπλου έγινε επειδή ο ένστολος είχε… τενοντίτιδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Θεσσαλονίκη, Εμμονή,gynaikoktonia, thessaloniki, emmoni