Η πρώτη κατάθεση του 18χρονου: Οργανωμένη η επίθεση, υπήρχαν «καθοδηγητές», γιατί ξαναμπήκε στο γήπεδο

Τι είπε ο καθ' ομολογίαν δράστης που τραυμάτισε αστυνομικό στον Ρέντη.Ένας 18χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από το Ίλιον συνελήφθη, την Κυριακή (10/12), και ομολόγησε πως συμμετείχε στα επεισόδια, που σημειώθηκαν την Πέμπτη (07/12) στον Ρέντη, παραδεχόμενος πως ευθύνεται για…

Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε, το Σάββατο (09/12), το υλικό που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε

στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν βίαια επεισόδια με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι Αρχές έχουν συλλέξει φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και κουκούλες, ευρήματα από τη νύχτα των επεισοδίων στον Ρέντη.

Συγχαρητήρια από τον Οικονόμου στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβε, την Κυριακή (10/12), τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, που κατάφερε πολύ γρήγορα - με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα - να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκαν, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο».

{https://twitter.com/joikonomou/status/1733786226375708985}

Keywords
Τυχαία Θέματα
18χρονου, Οργανωμένη,18chronou, organomeni