Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου - Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα και σκοτώνει τον 33χρονο Μανώλη.Σε βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα όπου σκοτώνει τον 33χρονο Μανώλη στην Κρήτη. Στη συνέχεια, η φωτοβολίδα κύλισε για μερικά μέτρα αναμμένη στη μέση του δρόμου, μέχρι…

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου νέου, ο οποίος άφησε

την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (17/03), επιβεβαίωσε ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο συκώτι του 33χρονου.

Όλα συνέβησαν, το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 33χρονος την ώρα που διασκέδαζε με δύο συνομήλικους σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, θέλησε να πετάξει μια ναυτική φωτοβολίδα. Άγνωστο πώς η κροτίδα «έσκασε» πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Πάντως, άμεσα στο σημείο έσπευσαν άντρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο νέο στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή τα μεσάνυχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα